Zaharometru de Precizie Brix Balling (0-10%) 30cm, Profesional
Doar la Noi ! Ai Transport Gratuit pentru comenzi peste 499 Lei. Cost unic transport pentru comenzi mai mici: 25 Lei.
🚛Livrare prin Curier: DSC/Cargus - Deschidere+Verificare Colet
Descriere
Zaharometrul de precizie Brix Balling Fabricat in Franta - este un tip special de hidrodensimetru utilizat pentru măsurarea cantitatii de zahăr (zaharozei) in conținutul unei soluții (sucuri de fructe, must, vin).
În acest scop, tija zaharometrului este gradată după scara Brix/Balling, în care 1 grad Brix (ºBx) corespunde unei concentratii de 1 g de zaharoză la 100 g de solutie (1 % în masă).
Pentru verificarea concentratiei de zahar din must se utilizeaza un recipient (pahar tip sonda/cilindru) suficient de inalt, pentru ca mijlocul de masurare sa pluteasca liber fara a atinge peretii sau fundul vasului. Recipientul trebuie sa fie transparent. Se umple recipientul cu must (aprox. 80 %). Se introduce zaharometrul usor pana cand pluteste liber.
De asemenea, permite urmărirea sfârșitului fermentației, când gradul Brix se stabilizează la minim.
- Interval masurare: 0-10° Bx.
- Nu contine Termometru.
- Lungime Zaharometru: 30 cm.
- Ambalat in toc din plastic glisant, rezistent.
- Temperatura de etalonare: 20°C