Producerea Palincii si a Lichiorului in Gospodarie

54,99 RON (TVA inclus)

Doar la Noi ! Ai Transport Gratuit pentru comenzi peste 499 Lei. Cost unic transport pentru comenzi mai mici: 25 Lei.

🚛Livrare prin Curier: DSC/Cargus - Deschidere+Verificare Colet

Cod produs - SKU book-03
Disponibil in stoc
Ajunge la tine in 1-3 zile lucratoare

Descriere

Palinca este o bautura alcoolica obtinuta exclusiv prin fermentarea si distilarea unor fructe carnoase sau a unui amestec de fructe. 

In aceasta carte se prezinta modul de obtinere a palincii in gospodarie, cititorii fiind indrumati, pas cu pas, cum sa urmeze etapele procesului tehnologic care vor transforma fructele in apreciata palinca si in lichioruri apetisante. 

Primul pas pentru obtinerea unei palinci de calitate este alegerea materiei prime; astfel, pentru inceput sunt prezentate conditiile de cultura a fructelor, perioada optima de recoltare si prelucrare, descrierea pe larg a caracteristicilor soiurilor celor mai recomandate. 

In continuare, cititorilor li se dezvaluie intreaga tehnologie a obtinerii borhotului din fructe si a procesului de fermentatie. Un capitol aparte este rezervat prezentarii elementelor componente ale borhotului fermentat si a rolului acestora in obtinerea unor produse de calitate. 

Urmeaza descrierea detaliata a instalatiilor de distilare, prezentarea regulilor de utilizare si intretinere a acestora, precum si a conditiilor necesare depozitarii si maturarii palincii. N-au fost uitate metodele de verificare a produselor in curs de realizare si a celor finite, dar si eventualele defecte care pot aparea in procesul de fabricatie si procedeele de corectare a acestora. 

Ultimul capitol este dedicat lichiorurilor, intregul proces tehnologic de preparare a acestora fiind prezentat in detaliu, ca in cazul palincii.

Produs publicat in 2014 de Editura Casa
Data aparitiei: Octombrie 2014
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 104

Detalii

SKU
book-03
Greutate
0.2 kg

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review